Eindelijk heb ik hem gevonden

20150606_154126

Daar stond ie dan, de tas waar ik al lange tijd naar op zoek was: een mooie, kwalitatieve, leren, zwarte tas waar mijn Macbook in zou passen inclusief A4 notitieblok, eten, portemonnee en make-up tasje. Ik zou ermee moeten kunnen reizen en hem voor mijn stage kunnen gebruiken. Na maanden zoeken was hij eindelijk daar, dé perfecte tas. 

20150606_154152

Ik pakte de tas en keek aan de binnenkant: perfect. Ik ging ermee voor de spiegel staan en hij voelde perfect aan. Toen keek ik op het prijskaartje.. Oei. Zoveel geld had ik eigenlijk niet in gedachte om uit te geven, dit maakte me aan het twijfelen. Ik liet hem staan.

DSC00904

Eenmaal thuis kreeg ik de tas niet meer uit mijn hoofd. Ik was er al zo lang naar op zoek, stel dat ik geen geschikte tas meer zou vinden die aan mijn wensen zou voldoen. Mama vond de tas ook heel mooie en aangezien ik nog geen verjaardagscadeau had gehad zouden mijn ouders als cadeautje een groot deel van de tas betalen. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen! We bestelde hem gelijk op internet en een paar dagen later kwam hij binnen!

 

DSC00906

Als je de tas open ritst zitten er 2 magnetische flapjes die automatisch dichtflappen, zo kan niemand in je tas kijken, ook al staat de rits open. Wat een luxe gevoel!

DSC00907

De binnenkant is verdeeld in 2 vakken: een voor mijn laptop en papieren en een voor mijn portemonnee, eten, make-up tasje en eventueel andere spulletjes. In het ritsvakje kan ik mijn telefoon en sleutels bewaren, zodat ik niet heel mijn tas uit moet laden voordat ik mijn sleutels heb gevonden. Aan de voorkant van de tas zit ook nog een groot vak over heel de breedte met een magneetsluiting.

20150606_154138

De eerste keer aan mijn arm in de & Other Stories in Antwerpen: liefde op het eerste gezicht.

20150629_125319

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe tas. Er passen heel veel spullen in en hij is gewoon mooi zwart. Past overal bij en kan zowel netjes als casual worden gedragen!

Deze tas is te koop bij & Other Stories en kost €175,- wat (voor mij) een investering is voor een tas. Ik hoop dat ik er lang plezier van kan hebben!

Heb jij weleens een wat duurdere tas gekocht?

Liefs, Iris
Todayslipstick

Iris | Todayslipstick

Hallo! Welkom op Todayslipstick, mijn persoonlijke beautyblog. Hier deel ik alles met je op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Liefs, Iris

17 Comments

  1. Wauw, ik vind het echt een beauty! Jij schreef een tijdje geleden al over deze tas volgens mij toch.. toen had je hem laten staan :-)! Fijn dat je hem alsnog hebt. Ik heb één duur klein tasje van Michael Kors.. ik kreeg alleen 50% korting aangezien mijn vriendin daar werkt dus dan is het te betalen. Ik vind investeren in tassen wel echt de moeite. Ik doe dit niet vaak, maar als ik het doe wordt ik er wel blij van. Die tassen doe ik erg voorzichtig mee, maar ze blijven dan ook véél langer mooi!

  2. Wauw, dit is echt een hele mooie tas. Zeker een investering waard. Het is best veel geld, maar een leren tas gaat jaren mee en dit model is ook nog eens groot genoeg om overal voor te kunnen gebruiken. Heel tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *