Dermalogica MicroZone Behandeling

DSC00800

Vorige week maandag kreeg ik van Schoonheidsspecialiste Claudia Hermans een Dermalogica MicroZone behandeling. Deze behandeling moet je huid een boost geven die het nodig heeft. Het is een op maat gemaakte behandeling. Ik vertel je vandaag over de gezichtsbehandeling en mijn ervaring. 

Wat is een MicroZone behandeling volgens Dermalogica?
‘Een microZone is een korte en doeltreffende behandeling van 20 minuten. Een microZone geeft de huid een snelle boost en de oppepper die het nodig heeft. Of je nu wilt werken aan het verminderen van onzuiverheden, tekenen van huidveroudering wilt tegengaan, of roodheid en gevoeligheid wilt verminderen: een microZone treatment is altijd op maat gemaakt en wordt volledig afgestemd op jouw huidwens en -behoefte.’

DSC00810

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?
Voor de behandeling begint moet je een Consultation Card invullen (zie hierboven), hierin moet je vragen beantwoorden over je huid en gezondheid. Daarna wordt je huid gereinigd en ontvang je een Face Mapping: dit is een grondige huidanalyse waarbij de gezichtshuid wordt ingedeeld in 14 zones. Elke zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat de huidconditie per zone in kaart kan worden gebracht. Hierdoor is het mogelijk om je huid specifiek en effectief te behandelen met Dermalogica. Je kan een Face Mapping gratis laten doen.

DSC00805

Daarna begint de behandeling. Er zijn verschillende behandelingen die je kan doen, bijvoorbeeld tegen huidveroudering of juist tegen onzuiverheden. Mijn huid is redelijk gevoelig en heeft onzuiverheden dus wij hebben gekozen voor een reinigende behandeling tegen onzuiverheden. Nadat mijn gezicht gereinigd was met een Pre Cleanse en reinigingsgel heeft Claudia een ‘cocktail’ gemaakt voor mijn huid, met onder andere zwavel, salicylzuur en papaya. Dit hebben we laten intrekken en is extra goed opgenomen door de huid doordat er een stommer gestoomd water over mijn gezicht heen blies.

DSC00806

Hierna werd mijn huid opnieuw gereinigd en werd er dagverzorging aangebracht. Ik kreeg een proefpakketje mee om zelf de producten van Dermalogica te testen. Dit bestond uit een cleanser, crème, oogcrème, daily microfoliant en een crème met SPF.

DSC00811

Wat vond ik van de behandeling?
De behandeling was erg fijn, je huid wordt goed gereinigd en kan op elk huidtype aangepast worden. Claudia vertelde me dat ik in de loop van de week (ik kreeg de behandeling op maandag) verschil zou gaan merken in mijn huid. Dit klopt! Mijn huid is zichtbaar stralender.

Ik kreeg er eerst een paar onderhuidse bultjes bij, dit is waarschijnlijk het vuil wat naar de oppervlak van mijn huid kwam. Na een dag verdwenen deze. Mijn huid voelt nu, een week na de behandeling, zichtbaar gladder aan en ik heb geen last van nieuwe puistjes. Ik had wat littekentjes deze zijn -voor mijn gevoel- iets minder goed zichtbaar geworden. Ik denk dat dit door de daily microfoliant komt, deze verwijdert het bovenste huidlaagje.

DSC00812

Bovenstaande producten ben ik aan het testen en ik ben fan geworden van Dermalogica! Wauw. De daily microfoliant is echt een must als je huid onzuiverheden bevat en ook de Multivitamin power firm oogcrème is geweldig. De huid rond je ogen voelt na het smeren met deze crème zó zacht aan, als fluweel.

DSC00808

Mijn favoriete product van de producten die ik heb getest is dus de daily microfoliant, dit zijn hele fijne korreltjes. Je doet een klein beetje in de palm van je hand, ongeveer een half theelepeltje, hier voeg je wat druppels water bij en dan gaat het een beetje schuimen, zoals je kan zien op de foto hierboven. Hier masseer je ongeveer een minuut lang je gezicht mee in (vermeid je ogen en lippen). Daarna spoel je het af met water. Je kan dit product dagelijks gebruiken en na een week gebruik zie je al verschil! Minder onzuiverheden en een stralendere huid. Het enige nadeel: een full size potje kost €69,90.

Schoonheidsspecialiste Claudia Hermans
Claudia Hermans is een schoonheidsspecialiste die in Bergen op Zoom een salon heeft. Hier kan je terecht voor verschillende behandelingen en natuurlijk de Face Mapping. Haar salon is erg mooi en rustgevend, Claudia is een hele aardige vrouw die alles duidelijk uitlegt. Ik kan je zeker aanraden om een behandeling bij Claudia te boeken.

Claudia’s salon:

DSC00800

DSC00797DSC00796

DSC00799

DSC00801

DSC00803

Hier onderga ik de MicroZone behandeling.

DSC00809

Dit gebruikt Claudia als ze met de Face Mapping bezig is.

Ik ben erg tevreden over de MicroZone behandeling, mijn huid is hier zichtbaar door verbeterd. Aangeraden wordt om de behandeling ongeveer 1 keer per maand te doen. De behandeling duurt 20 minuten en kost €24. Voor meer informatie kan je op de site van Claudia of Dermalogica kijken.

Dit artikel is in samenwerking met Claudia Hermans

Wat vind jij van de MicroZone behandeling?

Liefs, Iris

Todayslipstick

Iris | Todayslipstick

Hallo! Welkom op Todayslipstick, mijn persoonlijke beautyblog. Hier deel ik alles met je op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Liefs, Iris

16 Comments

  1. Wow, wat fijn dat je zo ontzettend snel al verandering merkt. Ik ben gewoon nog nooit naar een schoonheidsspecialiste geweest. Ongelooflijk eigenlijk he?! Een collega van mij is naast ons werk ook schoonheidsspecialiste, en die was helemaal verbaasd toen ik dat zei. Misschien toch maar eens iets proberen, de behandeling die jij hebt ondergaan lijkt me erg fijn.

  2. Wat klinkt dat als een heerlijke behandeling zeg. Ik heb overigens wel vaker goede verhalen van dermalogica gehoord, dus verbaast mij eigenlijk niets dat je er zo over te spreken bent. Fijn dat je huid nu ook gewoon een stuk fijner voelt 🙂 X

  3. Oh leuk en lekker zeg! En wat fijn dat je huid is gaan stralen. Ik laat behandelingen er vaak bij inschieten. Super slecht eigenlijk want het is goed voor je huid en ook lekker ontspannen! Liefs

  4. Oeh, dat klinkt echt ontzettend goed en uitgebreid zeg. Fijn dat er zo goed gekeken wordt naar wat je huid nu eigenlijk precies nodig heeft. De dermalogica producten klinken ook echt top.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *