Een online apotheek?

Laatst kreeg ik een mail van de online apotheek Viata. Een online apotheek? Ja echt! Hoe handig is dat? Ik kreeg wat leuke producten opgestuurd, vandaag review ik twee van deze producten én ik vertel jullie meer over Viata. 

Over Viata
Viata is dus een online apotheek met 25.000 producten: van verzorgingsproducten tot voedingssupplementen. Bestel je voor 7 uur ’s avonds, dan krijg je je producten de volgende dag thuis geleverd (boven de 40 euro betaal je geen verzendkosten!). Daarnaast kan je ook advies vragen aan apotheekassistentes die je online te woord staan en graag extra uitleg geven over bepaalde producten.

Onwijs handig vind ik dit! De site ziet er overzichtelijk uit en je kan gemakkelijk chatten met de assistentes. Ik raad je zeker aan om een kijkje op Viata.nl te nemen.

Vichy Ideal body serum
Yes, wat een super fijn product is dit! De crème ruikt heerlijk en doordat het een crème en serum in een is voed het je huid uitstekend! Trekt snel in en laat een gehydrateerde huid achter, zonder vette of olieachtige laag! Van mij mogen ze hier literverpakkingen van maken. Oja, en de geur blijft ook nog eens lekker hangen een fris zoete geur die je doet denken aan de zomer. Prijs: € 20,71 voor 400 ml.

Vichy Pureté Thermale 3-in-1 cleansing milk
Dit product is een cleansing milk/face wash die beweert een 3-in-1 cleanser te zijn. Een cleansing milk, toner en eye make-up remover in een voor de gevoelige huid. Het is een fijne milde cleansing milk die ook je oogmake-up er gemakkelijk afhaalt (zelf gebruik ik geen waterproof make-up). Daarna haal ik de laatste restjes make-up nog weg met een micellair water. De cleanser ruikt naar niks, dat vind ik fijn. Ook zitten er geen parabenen in de cleanser. Prijs: € 12,41 voor 200 ml. 

Ik ben altijd al fan geweest van de producten van Vichy, en zo ook weer van deze 2 fijne producten. Vooral het body serum is een aanrader!

Wat vind jij van Vichy?

Liefs,Iris

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

Follow

Iris | Todayslipstick

Hallo! Welkom op Todayslipstick, mijn persoonlijke beautyblog. Hier deel ik alles met je op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Liefs, Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *