Fashionweek: Noir Near Future

20150710_143513

Een aantal weken geleden kreeg ik een uitnodiging om naar de Mercedes Benz Fashion Week Amsterdam te komen om daar de show van Noir Near Future bij te wonen. Ik keek gelijk in mijn agenda of ik kon en besloot te gaan! Vandaag laat ik jullie foto’s zien van de Fashionweek en vertel ik mijn ervaring! 

DSC01719

 

Daar ging ik dan, in mijn eentje naar Amsterdam om naar de Fashionweek te gaan. Je komt binnen op een rode loper, wat een fancy feeling!

DSC01687

DSC01688

DSC01690

Kaartje opgehaald!

DSC01691

Wauw!

20150710_143519

DSC01694

DSC01698

DSC01712

DSC_0264 (1)

Met Esmee van Life By Esmee!

Ik ging naar de show Noir Near Future by Bregje Cox. Fantasies of anxiety is de zomercollectie van het label Noir Near Future by Bregje Cox, een reflectie over angstgevoelens die men kan hebben tijdens het doorgaan van het creatieve proces. Om de angst en de creativiteit te visualiseren heeft Bregje haar inspiratie gehaald uit de esthetiek van de vroegere computer kunst.

Onderstaande foto is gemaakt door fotograaf Peter Stigter

Dit was mijn eerste keer dat ik naar de Fashionweek ging en ik vond het echt een geweldige ervaring. De show was erg leuk om te zien. Ik vond de blauwe outfits geweldig, vooral de 2 rokken. Dankjewel Luxury4Life dat ik erbij mocht zijn!

Wat vind jij van de outfits?

Liefs, Iris
Todayslipstick

Iris | Todayslipstick

Hallo! Welkom op Todayslipstick, mijn persoonlijke beautyblog. Hier deel ik alles met je op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Liefs, Iris

17 Comments

  1. Wauw echt leuk Iris dat je erbij mocht zijn!
    De outfits zijn niet helemaal mijn ding, maar wel apart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *