Fisheye lens voor je mobiel

DSC00768

Sinds ik een blog heb vind ik fotograferen steeds leuker worden! Ik mocht van GSMpunt.nl iets uitzoeken van hun webshop en ik koos een fisheye lens voor je mobiel. Ik vind het altijd gaaf als mensen foto’s maken met een fisheye lens en wilde dit zelf erg graag proberen! Benieuwd naar het resultaat? 

Het contact met GSMpunt verliep heel fijn en het pakketje werd de volgende dag al geleverd! Erg fijn, want je wilt je items natuurlijk zo snel mogelijk gebruiken! Het hoesje op bovenstaande foto is trouwens ook van GSMpunt, ze hebben allerlei hoesjes, waaronder LG G4 Hoesjes, Huawei Ascend P8 Lite hoesjes en Samsung Galaxy S6 Hoesjes.

DSC00767

De Fisheye Pro Lens voor mobiele telefoons komt goed verpakt in een doosje met deze 3 lenzen: een fisheye lens, macro lens en wide lens. De macro en wide lens zitten aan elkaar, op de foto heb ik ze los gedraaid, maar los krijg ik ze niet op de clip. Ik ben niet heel technisch dus misschien ligt het aan mij, maar de micro en wide lens werken dus alleen samen op de clip, het beeld wordt iets wijder op de foto. De lens waar het allemaal om draait: de fisheye lens is echt cool!

DSC00770

Je klemt de clip op je telefoon en je hebt direct een fisheye effect, super easy!

20150530_135526

Dit is het resultaat, onwijs cool toch! Ik kan echt niet wachten tot ik deze lens kan gebruiken op vakantie inclusief een selfie stick, dat geeft echt een gaaf resultaat denk ik.

Ik vind de fisheye pro lens echt een leuke gadget die ik zeker ga gebruiken op festivals en vakantie’s. De lens kost €19,95.

Dit artikel is in samenwerking met GSMpunt.

Wat is jouw favoriete gadget voor je telefoon?

Liefs, Iris
Todayslipstick

Iris | Todayslipstick

Hallo! Welkom op Todayslipstick, mijn persoonlijke beautyblog. Hier deel ik alles met je op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Liefs, Iris

21 Comments

  1. Wat een grappig lensje he, geeft hele leuke effecten! Ik zou zoiets ook voor mooie uitzicht foto’s of feestjes gebruiken :-)!

  2. Ah dit is zo tof!
    Veel makkelijker om een groep op de foto te krijgen bijvoorbeeld. Wel dat het dan een beetje een gek effect word maar dat is leuk!

  3. Hihi, wat is hij supergrappig! Ik ben ook echt al lang opzoek naar een fisheye lens voor mijn Ipod! Je kan er zo leuke foto’s mee trekken! Ik ben benieuwd welke foto’s je er allemaal mee gaat nemen! Leuke blog heb je trouwens! Liefs, Xx

  4. Het zorgt inderdaad voor een super leuk effect! Ik wil het al een tijdje, ga er toch maar eens naar kijken. Lijkt me vooral leuk voor selfies met vrienden of op festivals enzo, zoals je zegt 🙂
    Liefs, Lena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *