Happy Moments #3: geluk, zon en gezichtsbehandeling

20141230_102757

Happy moments time! Dit vind ik zelf een van de leukste artikelen om te lezen bij andere bloggers. Ik word er altijd zelf ook vrolijk en positief van. Laat ook zeker even jullie happy moments achter in de comments! 

Mijn trein had vertraging waardoor ik mijn aansluiting én de bus zou missen. Ik baalde zo enorm, tot mijn verbazing werd omgeroepen dat de trein zou wachten! YEAH, ik haalde mijn aansluiting en had echt een geluksmomentje. Dit gebeurt bij mij echt nooit dat de trein opeens wacht. Ik gelijk weer helemaal vrolijk, dankjewel NS!

Ook is het afgelopen weekend heerlijk zomerweer geweest. Het zonnetje schijnt en ik kan slippertjes aan. Ook kon ik afgelopen weekend mijn maxi-jurk aan en kreeg allemaal lieve complimentjes van jullie <3.

Zaterdag ben ik een dagje naar Antwerpen geweest met mijn moeder en tante en we zijn lekker gaan shoppen. Natuurlijk hebben we ook een ijsje gegeten, MAC lipsticks gekocht en genoten van het zonnetje op het terras. Morgen komt de plog van deze dag online.

Dat de laatste loodjes het zwaarst wegen merk ik nu ook, nog even doorzetten en de tentamens zijn achter de rug. Ik kan niet wachten tot het vakantie is, er staan veel leuke dingen op de planning! Volgende week donderdag heb ik mijn laatste tentamen. Hierna zijn er nog wel wat deadlines om dingen in te leveren en ik moet nog 3 dagen assessor zijn, maar dan is er hopelijk minder stress.

Afgelopen maandag heb ik een lekkere gezichtsbehandeling gekregen, waar jullie volgende week meer over lezen op mijn blog. Een gezichtsbehandeling is echt een heerlijk begin van de week, eventjes ontspannen en genieten. Ook reageert mijn huid positief op de behandeling dus dat is ook fijn.

Wat waren jouw happy moments?

Liefs, Iris
Todayslipstick

Iris | Todayslipstick

Hallo! Welkom op Todayslipstick, mijn persoonlijke beautyblog. Hier deel ik alles met je op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Liefs, Iris

26 Comments

 1. Mijn happy moments tot nu toe waren dat ik bericht kreeg dat ik mijn nieuwe fiets as. zaterdag op kan gaan halen!! Bericht van TLC dat ik het boek On Top van Anna Nooshin heb ontvangen, yeah!!

 2. Wat fijn om te lezen, vind het ook altijd erg gezellig om alle positieve dingen te lezen van anderen 🙂 de kleine dingen maken mij gewoon nog steeds erg blij, zoals een nieuw boek ontspannen lezen na een lange dag, met een tasje thee erbij!

 3. Wat een ontzettende fijne momenten meis. En wat leuk dat je even lekker hebt gewinkeld in Antwerpen: herinnert mij eraan dat ik dat ook weer een keer wil doen. Ben overigens benieuwd naar je gezichtbehandeling: ik vind het altijd zeer rustgevend en goed voor mijn gezicht, ben benieuwd hoe het jou is ervaren. X

 4. Succes met de laatste loodjes! En ja, die maxi jurk staat je onwijs leuk! Het klinkt allemaal weer als hele fijne momentjes. Vooral die gezichtsbehandeling!

 5. Mooie happy momenten Iris!

  Fijn dat jouw gezicht goed op de behandeling reageert. Antwerpen, ijs, MAC & zon dit is het goede leven.

 6. Wat een heerlijk weer hè! Die maxi jurk stond je heel mooi 🙂 Succes nog met de laatste deadlines!
  Mijn happy moment was dat ik mijn tentamen alsnog had gehaald. Heb alleen begin juli nog een tentamen en dan vakantie!

 7. Heerlijk lijstje weer 🙂 Een gezichtsbehandeling lijkt me ook heerlijk zeg! Succes met je deadlines, komt vast goed. Mijn happy momentje was dat ik zag dat ik inmiddels 200 bloglovin volgers behaalde 🙂

 8. Aaaah die donuts zien er zo heerlijk uit, dat de trein gewacht heeft is echt een happy momentje. Soms mis ik mijn trein door dat soort vertragingen, zou fijn zijn als ze altijd wachten haha! Mijn happy-momentje is toch wel dat ik mijn eigen blog ben gestart. Ik blogde eerst via Melana, en we hebben besloten om daarmee te stoppen en een eigen blog te beginne. Nu kan ik dus echt helemaal mijn eigen ding doen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *