JUST.D Daydream Slavenarmband

DSC02384

Een slavenarmband vind ik altijd erg mooi, vrouwelijk en chic staan. Toen ik van Lucardi een armband mocht uitkiezen uit de JUST.D Daydream collectie koos ik voor dit mooie stalen exemplaar. 

Over de Just.D Daydream collectie:
Mix, match and combine! Kies een leuke armband of ketting, vind het bedeltje wat bij jou past en creëer zo je eigen persoonlijke sieraad. Of het nou een speels symbooltje is waar jij blij van wordt of een speciale letter, je kunt alle hangers met de armbanden en kettingen combineren. En een extra touch: bij de symbooltjes staat op de achterkant een bijpassend tekstje! De hele collectie is te krijgen in rosé- en zilverkleurig staal.

Bekijk hier alle armbanden van Lucardi.

 DSC02385

Je kan dus verschillende bedeltjes bestellen voor aan je armband. Ik koos voor de letter I, maar je hebt ook een hartje, sterretje of infinity teken. Je kan het bedeltje gemakkelijk verwisselen of eraf halen.

DSC02387

De achterkant van de bedeltjes heeft een tekstje of kristalletjes.

DSC02388

Je moet het ene deel van de armband iets optillen en dan kan je de armband open maken. Hij sluit goed en kan niet zomaar van je pols afvallen. De stalen armband voelt kwalitatief goed.

DSC02389

Zo ziet de armband eruit. Ik heb een breedte van 8 mm (je hebt ook 10 mm).

DSC02390

De armband ziet er erg mooi uit en als je wilt kan je hem ook zonder bedeltje drage.

DSC02391

De armband past bij alle gelegenheden, het is een tijdloze armband die je makkelijk kan combineren. De armband kost €44,99 en het bedeltje €26,99.

Wat vind jij van deze slavenarmband?

Dit artikel is in samenwerking met Lucardi.

Liefs, Iris

Follow

Iris | Todayslipstick

Hallo! Welkom op Todayslipstick, mijn persoonlijke beautyblog. Hier deel ik alles met je op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Liefs, Iris

13 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *