Laat de zomer maar komen!

De zomer laat nog even op zich wachten, maar ik ben er al helemaal klaar voor! Laatst schreef ik dit artikel waarbij ik de webshop Zwijnenburgmode had ontdekt, ik plaatste een bestelling en kreeg mijn pakketje binnen! Vandaag laat ik je zien wat ik bestelde.

Dit shirtje van Vero Moda belandde als eerst in mijn virtuele winkelmandje. Het is een luchtig zomers shirtje met gaatjes in de stof. De voor én achterkant hebben een V hals. Een simpel shirtje met de gaatjes als leuk detail.

Daarna viel mijn oog op dit mooie baby-blauwe vest van Vila. Een fris kleurtje en ik ben gek op de wat langere lengte! Het vest heeft een ribbel structuur en

Tot slot voegde ik ook deze zomerjas van Only toe aan mijn winkelmandje. Het is het type ‘badjasmodel’: je hebt een centuur waarmee je de jas om je middel vast kunt knopen. Ik draag dit soort jassen het liefst open als een soort vestje. Perfect voor als het straks wat warmer weer is en je toch niet alleen in je t-shirt naar buiten wilt.

Ik ben erg blij met mijn nieuwste aanwinsten van Zwijnenburgmode! De levering was trouwens ontzettend snel, ik had mijn pakketje de volgende dag al in huis!

Heb jij al nieuwe zomerkleding gekocht?

Liefs, Iris

Follow

Dit artikel is in samenwerking met Zwijnenburgmode.

Iris | Todayslipstick

Hallo! Welkom op Todayslipstick, mijn persoonlijke beautyblog. Hier deel ik alles met je op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Liefs, Iris

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *