Look of the day: olijfgroen

DSC01739

Een tijdje geleden ontving ik dit leuke Gosh pakketje van Justine. Ik was erg benieuwd naar de producten en wilde er gelijk een look mee maken. Een draagbare look met olijfgroen en aubergine! 

DSC01740

2 Prachtige kleuren. Ik besloot voor een look met de olijfgroene kleur 01 Dusty Green te gaan. De kleur 016 Aubergine kleur is werkelijk prachtig, maar ook wat donkerder, meer geschikt voor een avondlook.

DSC01742

Van links naar rechts: 01 Dusty Green, 016 Aubergine, 010 Green, 008 Violet en 001 Blue Moon.
Green en Violet zijn waterproof oogschaduw sticks en Blue Moon is een eyeliner die heel fijn over de huid glijdt. Ook dit is een vrij heftige kleur, maar hier wil ik graag een look mee maken!

DSC01749

Dit is de look geworden. Als basis heb ik de waterproof stick in 010 Green gebruikt. Daaroverheen de oogschaduw Dusty Green. In de crease heb ik een beetje Aubergine aangebracht. Een hele simpele maar draagbare look. I like it!

DSC01750

Ik had zelf niet verwacht dat ik het olijfgroene leuk zou vinden. Het past erg goed bij bruine ogen en is ook zeer geschikt als avondlook. Dan zou ik de kleur iets heftiger aanzetten en misschien met de combinatie bruin en goud werken.

De Gosh oogschaduws zijn gemakkelijk te blenden en bleven de hele dag goed zitten. Ik ben erg benieuwd naar de eyeliner in Blue Moon, hier ga ik zeker nog een leuke look mee maken.

Wat vind jij van deze look?

Liefs, Iris
Todayslipstick

Iris | Todayslipstick

Hallo! Welkom op Todayslipstick, mijn persoonlijke beautyblog. Hier deel ik alles met je op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Liefs, Iris

14 Comments

  1. Mooie producten zeg! Het lijkt alleen wel of de kleur op je arm donkerder is dan op je oog of lijkt dat zo door de foto?”

    Ik heb je trouwens getagd voor ‘meet my boyfriend’ tag die ik bedacht heb 🙂 Hij staat nu online op mijn blog!

    Liefs Lesley

  2. Wat grappig, ik heb ook dit pakketje ontvangen :-)! Ik was erg benieuwd naar de olijfgroene kleur maar wat is ‘ie mooi he :-)!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *