New Glasses!

DSC02552

Vorige week kwam de postbode mijn nieuwe bril van Polette brengen! Deze keer koos ik voor een E-polette bril, ideaal als je veel achter de computer zit. 

DSC02555

Polette is een internationale online opticien met meer dan 900 monturen. Je kan er brillen en zonnebrillen kopen met en zonder sterkte voor een hele betaalbare prijs, doordat zij de enige tussenpartij zijn tussen fabriek en klant. Ik heb al 2 zonnebrillen van Polette en besloot deze keer voor een e-polette te gaan.

Een e-polette bril is een bril die je ogen gelukkig gaat maken, want de glazen in deze bril filteren het blauwe licht dat je beeldschermen elke dag uitstralen en je ogen vermoeid maken. Heb je aan het eind van de dag last van vermoeide ogen en hoofdpijn? Dit kan goed te maken hebben met het feit dat onze generatie gemiddeld 8 uur per dag achter een computer of televisie zit en 150 keer per dag zijn telefoon raadpleegt. De e-polette brillen zijn voorzien van speciale glazen die het blauwe licht filteren en je ogen adempauze geven. 
Op school en nu tijdens mijn stage breng ik heel wat uren achter de computer door, wat weleens gepaard gaat met hoofdpijn. Ik besloot deze bril uit te proberen en ik ben verrast! Je merkt echt verschil als je de bril op hebt. Het beeld is geliger met de bril op en het beeld voelt ‘rustig’ aan.
Deze bril kost 19,99 en was na ongeveer 10 dagen in huis. Mocht je liever niet online willen bestellen? Er is nu ook een Popup store geopend: Staalstraat 7B in Amsterdam waar je terecht kan voor een gratis oogmeting en de brillen natuurlijk kunt passen.

Dit artikel is in samenwerking met Polette.

Heb jij al een bril van Polette?

Liefs, Iris

Follow

Iris | Todayslipstick

Hallo! Welkom op Todayslipstick, mijn persoonlijke beautyblog. Hier deel ik alles met je op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Liefs, Iris

15 Comments

  1. Oeh dit klinkt ideaal! De laatste tijd heb ik erg veel moeite met lang achter een scherm zitten en het staat me steeds meer tegen om te bloggen. Als dit echt helpt lijkt het me fijn om eens uit te proberen.

  2. Dit lijkt me echt een hele fijne bril. Ik draag lenzen en daarnaast heb ik een bril. Ik heb aan het einde van de dag altijd zulke vermoeide ogen! En ik werk toch wel veel achter de computer. Dit zou voor mij misschien wel dé oplossing zijn. Ik had er nog nooit over gehoord! Ben benieuwd hoe het je staat ;-).

  3. Oh, wat interessant! Ik ga soms ook zitten ‘knijpen’ met mijn ogen als ik een tijdje naar het beeldscherm heb gestaard, misschien is dit iets voor mij? Fijn prijsje ook! Volgens mij heb ik geen bril nodig voor de rest, ik kan zonder moeite autorijden of iets lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *