New In: Rode Espadrilles

DSC01665

Yay, het is zomer en daar horen natuurlijk zomerschoenen bij: sandaaltjes, slippers en natuurlijk espadrilles. Ik scoorde deze rode espadrilles in de sale en wilde ze graag even aan jullie laten zien! 

DSC01662

Eigenlijk had ik eerst zwarte, harige espadrilles gekocht, maar deze bleken thuis toch te strak te zitten bij mijn hiel. Ze liepen niet echt comfortabel, ze waren echt onwijs leuk, maar ik moest realistisch blijven: ik zou deze harige zwarte schoentjes niet vaak gaan dragen.. Ik heb ze teruggebracht en zag bij Sascha deze rode schatjes staan voor maar €29,95! Ik paste ze en ze zaten gelijk perfect.

DSC01664

Ik vind de rode kleur erg leuk, lekker opvallend en geweldig als eyecatcher bij een casual outfit. De schoentjes zijn van een soort metallic achtige schubjes gemaakt en weerkaatsen het zonlicht. Dit geeft een mooi special effect en dat maakt de schoentjes nog net een tikje meer bijzonder.

DSC01667

Ze zitten echt als slofjes! Met deze espadrilles aan mijn voeten ben ik helemaal vrolijk en klaar voor de zomer!

Wat vind jij van espadrilles?

Liefs, Iris
Todayslipstick

Iris | Todayslipstick

Hallo! Welkom op Todayslipstick, mijn persoonlijke beautyblog. Hier deel ik alles met je op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Liefs, Iris

17 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *