New Years Eve Outfit

Schermafbeelding 2015-12-26 om 22.15.30

Ik hoop dat jullie allemaal hele fijne Kerstdagen hebben gehad! Nu het zoeken naar de perfecte kerstoutfit voorbij is, begint de zoektocht naar een leuke outfit voor oud en nieuw. Ik heb hier alvast wat outfit inspiratie! 

Op zoek naar leuke outfits voor oud en nieuw. Wij gaan niet feesten, maar wel een leuke gezellige avond met vrienden en familie. Ik wil graag een mooie kokerrok aan, maar zwart vond ik zo standaard. Deze grijze rok vond ik op de webshop Your Look For Less. Ook de zwarte jas heb ik daar gevonden, want ik ga natuurlijk wel buiten vuurwerk kijken! De overige items vond ik bij H&M.

Ik ben al bijna klaar voor oud en nieuw, nog een mooie clutch erbij en oefenen op de perfecte New Years Eve make-up look en dan kunnen we 2016 inluiden!

euroteken

Wat ga jij doen met oud en nieuw?

Liefs, Iris
Follow

Iris | Todayslipstick

Hallo! Welkom op Todayslipstick, mijn persoonlijke beautyblog. Hier deel ik alles met je op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Liefs, Iris

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *