Nike Flex Experience, my new shoes

DSC02354

Ik was al een tijdje op zoek naar nieuwe sneakers. Ik twijfelde over de Nike Free 5.0, maar bij twijfel niet doen zegt mijn moeder altijd, dus liet ik ze staan. Toen ik deze Nike Flex Experience zag wist ik gelijk dat ik ze moest nemen! 

DSC02344

Het zijn kinderschoenen in de grootste maat, waardoor de prijs lager is dan normaal, voor €42,- kon ik ze echt niet laten staan! Nike valt altijd iets kleiner dus ik heb maat 38,5 genomen.

DSC02345

Ze zijn heel licht en flexibel en lopen erg fijn. De officiële naam is Nike Flex Experience RH4. Ik kocht ze bij Sportsworld, een soort outlet met sportkleren en -schoenen.

DSC02346

Ik ben heel blij met mijn nieuwe schoenen. Ze lopen erg lekker en ik kan ze naar mijn werk dragen of gewoon onder een spijkerbroek voor een casual look! Ik wou dat ik deze al had toen ik naar Parijs ging, want de tweede dag liep ik daar helaas een blaar op. Ik denk dat dit weleens mijn nieuwe favoriete schoenen kunnen worden, omdat ze zo lekker zitten dat ik ze nu al niet meer uit wil trekken!

Draag jij sportschoenen onder een spijkerbroek?

Liefs, Iris
Follow

Iris | Todayslipstick

Hallo! Welkom op Todayslipstick, mijn persoonlijke beautyblog. Hier deel ik alles met je op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Liefs, Iris

15 Comments

  1. Heel tof zijn je nieuwe sneakers. Ik had er eigenlijk nooit bij stilgestaan dat een kindermaat zo ver gaat. Daar moet ik dan ook maar eens naar gaan kijken :-)!!

  2. Ze staan je goed! Alhoewel ik vroeger altijd van de nettere kleuren en schoenen was, ga ik nu ook erg vaak lekker voor een paar sneakers! Erg comfortabel en het ziet er nog mooi uit ook!

  3. Wat grappig, mijn moeder zegt ook altijd bij twijfel niet doen haha. Maar het zijn hele leuke schoenen en ik draag mijn nike’s ook altijd gewoon onder jeans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *