ORIGINEEL CADEAU (TIP): WERELDKAARTEN!

De decembermaand is weer in zicht en daar hoort de cadeau-stress bij. Wat geef je aan je vriend/vriendin/moeder/vader/zus/broer/oom/tante en alle andere mensen die je een cadeautje wilt geven? 

Omdat we nu druk met ons huis bezig zijn leek het me leuk om wat dingen voor de inrichting van het huis te kopen. Ik bekeek wat webshops en kwam toen op Wereldkaarten.nl waar ik -de naam zegt het al- allemaal mooie wereldkaarten vond. Van klassiek tot modern en ze hebben er zelfs kinderwereldkaart. Er zit er voor ieder huis wel eentje tussen en het mooie is dat je zelf kan kiezen op wat voor materiaal de wereldkaart wordt gedrukt, zo kan je onder andere kiezen voor hout, canvas, glas of aluminium.

Ik koos ging voor bovenstaande wereldkaart met een afmeting van 60x40cm op aluminium. Ik ben er erg blij mee en wat zal hij straks mooi hangen in ons nieuwe huis!

Wil je een origineel cadeau geven voor Sinterklaas, Kerstmis of een verjaardag? Neem dan een kijkje op Wereldkaarten.nl!

Liefs, Iris

Iris | Todayslipstick

Hallo! Welkom op Todayslipstick, mijn persoonlijke beautyblog. Hier deel ik alles met je op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Liefs, Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *