Originele Valentijnscadeautjes voor hem en haar!

tumblr_lubadfIexS1qch9dho1_500_large

Zaterdag is het alweer Valentijn! De perfecte dag om je geliefde een cadeautje te geven of even extra te laten merken dat je van ze houdt. Dit kan iedereen zijn, je ouders, zus, broer, vriendinnen, je vriend of vriendin! De standaard cadeautjes zoals parfum en sieraden kennen we wel, heb je wat inspiratie nodig voor leuke én originele cadeautjes? 

Cadeautjes voor hem en haar
Als eerst cadeautjes die zowel voor hem als haar kunnen!

Chocolade hartjes taart

Schermafbeelding 2015-02-09 om 16.15.13

Dit heerlijke taartje kunnen jullie samen opeten! Het laat zien dat je de tijd en moeite hebt genomen om iets te maken en het is ook nog erg lekker. Je kan dit als ontbijt op bed geven of gewoon in de middag voor bij de thee. Een makkelijk recept voor het taartje is hier te vinden, het enige wat je speciaal nodig hebt zijn hartjesvormen, maar die zijn nu overal in de winkel te koop!

Boek

Schermafbeelding 2015-02-09 om 15.33.37

Dit leuke boek van Urban Outfitters kan je zelf invullen. Een cadeau wat hij of zij ook voor altijd zal bewaren! Er staat op elke bladzijde een zin die jij verder moet aanvullen.

Schermafbeelding 2015-02-09 om 15.35.45

Liefdes M&M’s

Schermafbeelding 2015-02-09 om 15.59.59

Deze gepersonaliseerde M&M’s zijn erg origineel om te geven en lekker!

Cadeautjes voor hem

Biertje

Schermafbeelding 2015-02-09 om 15.46.58          Schermafbeelding 2015-02-09 om 15.48.00

Houdt je vriend of vader van bier? Je kan kiezen of je een grote fles wilt of juist een biermandje met foto! Hier kan je het bestellen.

Rijden in een Lamborghini

portret_hanenkamp11_highres

Erg leuk als degene van snelle auto’s houdt. Deze aanbieding is vaak op vakantieveilingen te zien, zo kan je zelf beslissen hoeveel je ervoor wilt betalen!

Cadeautjes voor haar

Massage

Massage

Lekker een dagje naar de spa of een massage nemen met z’n tweetjes. Je komt helemaal tot rust! Ook hier kan je vaak via vakantieveilingen leuke aanbiedingen vinden. Ook zijn er massage workshops die je kunt doen, leuk om te leren en om samen te doen.

Make-up spiegeltje

Schermafbeelding 2015-02-09 om 16.03.57

Leuk voor een make-up liefhebber, een spiegeltje voor in haar tas met foto! Zo heeft ze jou altijd bij en kan ze kijken of ze er nog goed uit ziet!

Tot slot een cliché:
Een lief kaartje

biri-publications-kaart-met-jij-bent-mijn-valentijn-voorkant

Een kaartje geven met daarin wat lieve woorden of een gedicht doet het ook altijd goed. Bij Greetz kan je je eigen kaart maken, inclusief foto en tekst, zodat je hem helemaal naar jou wens kan aanpassen. Een kaart die je voor altijd kan bewaren!

Dit waren mijn originele valentijn cadeau tips. Ik vind het altijd leuk om iets persoonlijks te geven, het hoeft niet duur te zijn! Mijn vriend en ik geven elkaar meestal een kaartje of iets kleins, maar het is altijd leuk om iets te krijgen!

Wat ga jij doen met Valentijn?

Liefs, Iris

Iris | Todayslipstick

Hallo! Welkom op Todayslipstick, mijn persoonlijke beautyblog. Hier deel ik alles met je op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Liefs, Iris

11 Comments

  1. Ik baal ervan dat mijn vriend bakker is. Het gaat natuurlijk om de gedachte erachter, maar ik kan er niet tegen dat hij in een handomdraai een prachtige taart kan maken terwijl ik alleen maar een cake in de vorm van een hart kan snijden. En dan ook nog eens ongelijk, haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *