Spam je blog (of die van een ander)!

20150528_153539

Het is vrijdag, bijna weekend! In het weekend heb ik altijd wat meer tijd om blogjes te lezen en het lijkt me leuk om wat nieuwe blogs te ontdekken! Vandaag mag je je blog of de blog van een ander spammen. 

Ik ben heel benieuwd naar jouw leukste artikel, welk artikel moet ik nou écht lezen? Vertel iets over jezelf en de titel van het artikel. Je mag ook de link naar een artikel plaatsen van iemand anders, vertel er dan even bij waarom dit artikel je aansprak. Ik kijk ernaar uit om nieuwe bloggers en blogs te ontdekken!

Ook ben ik de laatste weken wat meer into Instagram (@todayslipstick) deze mag je ook spammen of als je een feed van iemand anders erg mooi vindt kan je die hier natuurlijk ook achterlaten!

Wat is jouw favoriete artikel?

Liefs, Iris
Todayslipstick

Iris | Todayslipstick

Hallo! Welkom op Todayslipstick, mijn persoonlijke beautyblog. Hier deel ik alles met je op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Liefs, Iris

25 Comments

 1. Wat leuk dat we mogen spammen!
  Ik blog samen met mijn vriend over eten, beauty en lifestyle. Voor iedereen zit er dus wel wat bij 😀
  Ons laatste artikel is een overheerlijke maaltijdsalade, zeker een aanrader om het recept te bekijken 🙂
  Een artikel wat je zeker moet lezen is een artikel van Laura – Life of a cinnamon girl. Ze heeft nog maar weinig volgers, maar ze schrijft hartstikke leuk!
  http://lifeofacinnamongirl.blogspot.nl/2015/05/cinnamon-cooking-honey-oatmeal-scones.html

 2. Altijd leuk om nieuwe bloggers tegen te komen. Ik ken er een aantal niet.

  Mijn blog Daily Cup of Bla Bla Bla is een persoonlijke lifeblog (mag ik het zo noemen?). Ik schrijf over van alles en nog wat, dat wat ik boeiend vind 😉

 3. Hoi allemaal! Ik ben Alexa, 21 jaartjes jong en blog op http://www.june-two.nl mijn persoonlijke lifestyle blog met een vleugje fashion! Benieuwd geworden? Neem dan een kijkje dat zou ik erg leuk vinden en natuurlijk nog leuker als je even een reactie achter laat! Ps; heel lief dat we van je mogen spammen!

 4. Altijd leuk om even te spammen! Hi allemaal, mijn naam is Lindsey Beljaars, 21 jaar en ik blog op http://lindseybeljaars.nl/ Mijn beautyblog met een persoonlijk tintje. Ik blog voornamelijk over beauty, maar af en toe komen er ook artikelen voorbij over fashion en lifestyle en plaats ik fotoverslagen van leuke dingen die ik hem gedaan! Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt en een reactie achterlaat! Zo kan ik ook jouw blog gaan bekijken! x Liefs Lindsey

 5. Wat leuk, even spammen. Heb dat volgens mij nog nooit gedaan, dus bij dezen 😉

  Ik ben Carlijn, 26 jaar en blog sinds begin dit jaar op mijn blog Copy & Beauty. Voordat ik mijn eigen blog begon, was ik 2,5 jaar lang de beautyblogger van de Bijenkorf, waar ik kennis maakte met het bloggen. Sindsdien wil ik niet meer anders! Ik schrijf over beauty (duh), met een focus op de meer luxere merken en producten. Verder ben ik in verwachting van een tweeling, dus er komen ook weleens wat zwangerschaps- en babyblogjes voorbij. Je vindt mijn blog op http://www.carlijnbiesemaat.nl 🙂

 6. Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben Léonie, een 19-jarige studente met een lifeblog. Ik blog over van alles wat mij in het dagelijks leven bezig houdt. Van fashion tot lifestyle, en dit allemaal met een persoonlijke twist. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt! <3

 7. Wat lief dat we mogen spammen!

  Ik heet Lisa en ik blog op http://www.xlovelyworldx.blogspot.com. Mijn grootste passie is lifestyle, maar ik blog ook graag over andere onderwerpen zoals fashion, food en soms ook wat perrsoonlijke dingen. Ik ben dol op Pinterest, macarons, mooie lay-outs en een goed boek. Door middel van mijn blog hoop ik jouw te inspireren. Neem zeker een kijkje en misschien bevalt het je wel zo goed dat je me gelijk wil volgen op Bloglovin 🙂

 8. hey!
  Wat leuk dat we mogen spammen 🙂 Ik ben Zita en mijn blog is mylifebyzita.blogspot.nl en ik blog over van alles en nog wat eigenlijk ;P ik houd van shoppen, koken/bakken, muziek maken en bloggen 🙂 Het zou leuk zijn als je een kijkje wilt nemen 😀 Alvast plezier en groetjes van Zita 🙂

 9. Ik blog dagelijks op mijn blog http://www.daibelezza.com Je vind er van alles maar vooral artikelen over beauty, ook ben ik nu bezig met de ‘MEET THE BLOGGER’ week, waarin ik verschillende bloggers interview! Wil jij ook zo’n interview, dan moet je een kijkje nemen op mijn blog.

  Ik ben Daisey 12 jaar en ben heel veel bezig met mijn blog! Ik vind het superlijk omdat ik mijn passie erin kwijt kan en ik zou het heel leuk vinden als jullie een kijkje zouden willen nemen!

  Liefs,
  Daisey

 10. Hey! Ik ben Evy, 18 jaar, een meisje met duizenden hobby’s en schrijven is er een van! Op mijn blog lees je alles over make-up, beauty, fashion & mijn persoonlijke (life)style. Ik doe bijvoorbeeld aan hiphop wedstrijden met mijn demoteam, ik zing in bands en opmaken vind ik echt heel leuk! Ik heb ook een eigen stijl waar ik vaak veel positieve reacties over krijg. Ik zie je hopelijk ergens verschijnen op mijn blog! xxx http://thatkindofvibe.wordpress.com

 11. Hi Hi, super leuk dat we hier ons blog mogen noemen!
  Chxcks is een blog door zes meiden. Hier delen wij alles wat wij leuk vinden, wat kan variëren van eten tot fashion, tot de aller nieuwste serie. In het dagelijks leven zitten we met onze neus in de boeken, shoppen we online , praten we over de nieuwste aflevering van pretty little liars en zwijmelen we weg bij de lekkerste food foto’s.

  Kom je even kijken? <3

 12. Wat lief dat ik mijn blog mag promoten! Mijn blog bestaat sinds 7 juli en er zijn nu al 2 artikelen online gekomen! Ik blog over lifestyle, mindstyle en er komen soms ook persoonlijke artikelen online. Mijn blog heet No AYM, geen idee waarom eigenlijk, gewoon een leuke naam!
  xx Marit
  (ik zet mijn website er nog even op, zodat meer mensen het kunnen zien: http://www.noaym.wordpress.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *