Streepjes van Sans

Vorige week kreeg ik een leuk pakketje binnen van Sans-Online! Een webshop met een heleboel merken en leuke items: van jurken en schoenen tot aan mooie jeans. De temperatuur mag van mij gaan stijgen zodat ik deze mooie items aan kan trekken!

Als eerst deze leuke nieuwe zomerjas! Helaas kan ik hem nog niet aan door het koude weer deze week, maar ik ga hem met heel veel plezier dragen als de temperatuur wat stijgt! Een basic luchtige donkerblauwe zomerjas die tot halverwege mijn bovenbeen komt.

De jas sluit met drukknopen en komt van het merk Only.

Ook deze leuke gestreepte trui kreeg ik binnen! Wederom een basic truitje maar perfect te combineren.

Er zit een kleine split aan de onderkant wat een leuk extra detail is. De stof is erg zacht en voelt luchtig aan, een hele fijne top!

Heb jij al een nieuwe zomerjas geshopt?

Liefs, Iris

Dit artikel is in samenwerking met Sans-Online.

Iris | Todayslipstick

Hallo! Welkom op Todayslipstick, mijn persoonlijke beautyblog. Hier deel ik alles met je op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Liefs, Iris

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *