Summer Sweet Lips

DSC02132

Etos heeft onlangs 10 nieuwe kleuren aan de Colour Care lipstick lijn toegevoegd. Summer Sweet is echt een knallend kleurtje, een echte musthave voor deze zomer! Niet alleen de namen van de nieuwe lipsticks, maar ook de kleuren zijn om van te smullen! 

Etos Colour Care lipsticks hebben een lichtgewicht crème textuur die super zacht aanvoelt en je lippen tegelijkertijd verzorgt en beschermt. Zo blijven ze langdurig gehydrateerd en vooral zacht en kissable.

DSC02127

De huls is hetzelfde als de andere Colour Care lipsticks: een plastic gouden huls met transparante dop. Het voelt niet heel stevig aan, maar de lipstick sluit goed.

DSC02128

Ik ontving kleur nummer 005 Summer Sweet.

DSC02129

DSC02131

Een felle framboos roze kleur.

DSC02133

De lipstick voelt heel romig aan en geeft gelijk veel kleur af, met de pigmentatie zit het wel goed!

Schermafbeelding 2015-07-22 om 22.30.19

Wauw, wat een kleur! De lipstick voelt heel fijn aan op de lippen. De houdbaarheid is door de romige textuur natuurlijk minder dan een matte lipstick, maar je kan gemakkelijk een broodje eten en wat drinken zonder de lipstick bij te werken. Dit is mijn 3e Colour Care lipstick van Etos en dit is tot nu toe zeker mijn favoriet. Ik ben erg benieuwd naar de andere nieuwe kleuren, ik denk dat Candy Crush ook een plekje in mijn collectie gaat veroveren!

unnamed

De Colour Care lipsticks kosten €2,99 en zijn bij Etos verkrijgbaar.

Dit artikel bevat een product dat ter review is opgestuurd.

Heb jij de Colour Care lipsticks al eens geprobeerd?

Liefs, Iris

Todayslipstick

Iris | Todayslipstick

Hallo! Welkom op Todayslipstick, mijn persoonlijke beautyblog. Hier deel ik alles met je op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Liefs, Iris

19 Comments

  1. Heey, nog niet de colourcare geprobeerd maar al meerdere reviews over gelezen. Ik ga denk voor die nude kleuren daar houd ik ontzettend van. Eerst maar een proberen en daarna de rest kopen haha. Liefs Lisanne

  2. Ik zie vaker reviews van deze lipsticks van Etos voorbij komen, en ik geloof dat ik ze ook maar eens moet proberen! Ze lijken me erg fijn <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *