Nieuwe webshop ontdekt!

Schermafbeelding 2016-04-13 om 14.59.59

Terug van weggeweest, hier ben ik weer! Het is een drukke tijd geweest. De tentamens zijn achter de rug en ik mag weer onder mijn steen vandaan kruipen. Om mezelf een cadeautje te geven tijdens deze drukke periode heb ik wat online geshopt. Tijdens mijn zoektocht naar leuke nieuwe items vond ik een onwijs leuke webshop: Zwijnenburgmode.nl.

Wat gek dat deze webshop mij nog niet eerder is opgevallen, want Zwijnenburgmode heeft toffe merken zoals Supertrash en PME Legend! Er wordt zowel dames als herenkleding verkocht en naast merken wordt er ook kleding van Veromoda en Vila verkocht, lekker betaalbaar.

Wat ik fijn vind aan Zwijnenburgmode is dat de verzending binnen Nederland altijd gratis is, je kan gewoon met iDeal betalen en je binnen 14 dagen kan je items retouren. Je hebt je pakketje snel in huis want de verzending duurt 1-3 dagen. Ook als je niet zo fan bent van online bestellen, omdat je bijvoorbeeld graag de items eerst wilt passen dan kan dit ook in Zwijnenburg het Huis van de Mode winkel.

Een fijne, veilige webshop die aan al mijn eisen voldoet. Ik heb mijn eerste bestelling al geplaatst!

Wat is jouw favoriete webshop?

Liefs, Iris

Dit artikel is in samenwerking met Zwijnenburgmode.

Follow

Iris | Todayslipstick

Hallo! Welkom op Todayslipstick, mijn persoonlijke beautyblog. Hier deel ik alles met je op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Liefs, Iris

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *