What’s in my bag?

DSC00820

Een tijdje geleden liet ik jullie al zien wat er in mijn make-up tasje zien. Vandaag wat er in mijn schooltas zit. Ik wissel regelmatig van tas, maar dit is de tas die ik nu een aantal weken gebruik. Benieuwd wat er allemaal in zit? 

DSC00821

De ‘grote’ essentials: mijn portomonnee, make-up tasje en zonnebril. Deze dingen heb ik echt altijd bij me. Als je wilt weten wat er in mijn make-up tasje zit, klik dan even hier.

DSC00822

Mijn Macbook heb ik ook (bijna) altijd bij. Ik sleep hem overal mee naartoe zodat ik altijd even aan mijn blog of aan school kan werken. Ik heb mijn Macbook sinds februari en ik kan er geen dag zonder! Ook heb ik meestal wat papieren bij die ik kan doorlezen mocht ik in de trein willen leren. Veel handiger dan een heel boek meesjouwen.

DSC00823

Een notitieboekje en pen heb ik ook altijd bij, voor ideetje’s, dingen die ik nog moet doen of gewoon notitie’s. Ook mijn telefoon is onmisbaar, net als mijn sleutels en een flesje water. In mijn tas vond ik ook nog paracetamol, 5 cent, een nagellak, schelpje en een koek.

Ik zorg er altijd wel voor dat ik iets te eten en drinken bij me heb, mocht mijn reis langer duren of ben ik later thuis dan gepland dan kan ik iniedergeval wat eten en drinken.

Wat zit er standaard in jouw tas?

Liefs, Iris
Todayslipstick

Iris | Todayslipstick

Hallo! Welkom op Todayslipstick, mijn persoonlijke beautyblog. Hier deel ik alles met je op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Liefs, Iris

19 Comments

  1. Wat leuk om te zien. In mijn tas zitten redelijk dezelfde dingen als die van jou. Ik sleep vaak ook nog allerlei beautyproducten mee die ik vaak onaangeraakt in mijn tas laat zitten…

  2. Ik heb eigenlijk een beetje hetzelfde als jou in mijn tas. Zo kan ik echt de deur niet uit zonder mijn telefoon, sleutels, macbook, flesje water en iets om te eten. Vaak krijg ik honger door het reizen en het is veels te duur om iedere keer iets op het station te kopen, haha.

  3. Leuk om je inhoud eens te zien, ik heb mijn ‘standaard’ inhoud laatst ook laten zien: mijn agenda, portemonnee, sleutels, zakdoekjes, zonnebril, tandenborsteltjes, lippenbalsem en lipstick. Wat ik in deze tijd verder ook bij me heb zijn parfum en deo :-)!

  4. Leuk artikel, altijd leuk om eens in andermans tas te kunnen kijken. In mijn tas zitten teveel prulletjes altijd, ik kan een voorbeeld aan je nemen.

  5. Wat een leuke, zomerse tas! Ook je zonnebril vind ik erg mooi <3. Ik heb ook altijd water bij me en een koek, mocht ik me opeens naar voelen of wat dan ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *