Zelf je telefoonhoesje ontwerpen!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Na een tijd met een tijdelijke telefoon te hebben gedaan kwam eindelijk mijn nieuwe telefoon de Samsung A5 binnen! Het eerste wat ik deed was een nieuw hoesje voor dit toestel bestellen. Bij Smartphonehoesjes.nl kan je naast de ‘standaard’ hoesjes ook je eigen telefoonhoesje maken!

Ik koos voor een rustig, maar toch kleurrijk hoesje. Het is een gelcase die gemakkelijk om je telefoon heen gaat. Het leuke aan het zelf ontwerpen is dat je er ook een foto of tekst op kan maken en ze hebben tientallen achtergrondjes die je kan gebruiken. Binnen een paar minuten heb je een zelfontworpen telefoonhoesje.

Naast een hoesje bestelde ik ook een powerbank, want er is niks zo vervelend dan een bijna lege telefoon terwijl je iemand moet bereiken of terwijl je de weg niet kan vinden! Ik koos een goudkleurige powerbank met een zwarte achterkant die je telefoon 2 keer volledig kan opladen. Hij is ongeveer net zo groot als mijn  telefoon en ook erg dun. Ideaal om mee te nemen! Aan het blauwe lampje kan je zien hoe vol de powerbank nog is.

Ik ben erg blij met deze accessoires voor mijn nieuwe telefoon.

Liefs,
Iris

Voor dit artikel heb ik producten ontvangen van Smartphonehoesjes.nl

Iris | Todayslipstick

Hallo! Welkom op Todayslipstick, mijn persoonlijke beautyblog. Hier deel ik alles met je op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Liefs, Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *